Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Byzantijns Mannenkoor

Op de eerste zondag in 2020 werd de viering van Driekoningen in onze kerk opgeluisterd door Byzantijnse zang van het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor.

Deze muziek uit de Oost-Europese orthodoxe traditie paste goed bij het feest van de Drie Wijzen uit het Oosten.

Klik op 'Lees meer' om nog enkele foto's van deze bijeenkomst te bekijken.

Herderstocht Kerst 2019

Op zaterdag 21 december tussen 18:00 en 20:00 uur organiseert de Raad van Kerken in Ouderkerk een herderstocht voor jong en oud.

Tijdens deze herderstocht wandel je met de herder door het dorp en kom je verschillende scenes uit het Kerstverhaal tegen. Uiteindelijk vinden we Jezus in de stal en zinggen we samen Kerstliedjes.
Doe mee en download hier de flyer
Veel plezier!

The New Gospel Sensation

Op zondag 8 december heeft een volle kerk genoten van het Kerstconcert van gospelkoor ‘The New Gospel Sensation’

Rustige en ingetogen nummers wisselden elkaar af met enthousiaste liederen waar ook de kerk al klappend en swingend aan mee deed.

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Wij nodigen u uit voor de Nieuwjaarsreceptie van de parochie RK Amstelland. Wij toasten graag gezamenlijk op een mooi inspiratievol en liefdevol 2020.
Datum: zaterdag 4 januari 2020
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Titus Brandsmakerk Westelijk Halfrond 1, 1183 HN Amstelveen

Wij wensen u een feestelijk jaarwisseling, en zien u graag 4 januari!
Het Pastorale Team & Parochiebestuur

Klik op deze link voor de uitnodiging.

Informatieavond liturgie

De laatste jaren zijn er binnen de kerk en ook binnen onze parochie de nodige ontwikkelingen geweest over en binnen de liturgie en de vormgeving van de erediensten. U heeft daar vast over gelezen en ervaringen mee. Onze bisschop heeft hierover ook verschillende documenten geschreven.
We zijn eigenlijk allemaal betrokken bij de liturgie, de mensen die actief zijn binnen liturgische werkgroepen, maar ook u, die als betrokken parochiaan op zondag in de kerk zit. Daarom organiseren wij een avond over liturgie voor iedereen binnen onze parochie die hier meer over wil weten.