Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Viering zondag 18 juli

De eucharistieviering komt deze 16e zondag van het B-jaar vanuit de Augustinuskerk waarin pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen zullen voorgaan.
Cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum zullen onder leiding van organist Chris Bossano de vocale en muzikale omlijsting verzorgen. Het thema luidt: 'Herders met een hart'.
De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen te volgen via deze link.

Viering zondag 11 juli

De gestreamde Eucharistieviering komt komende zondag uit de Goede Herderkerk, met als voorgangers pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen. De muzikale en vocale begeleiding wordt verzorgd door Sigrid Bøgebjerg Haffmans op piano en orgel en Tony Rous op de viool, terwijl de cantores Dora Smeele, Jos Looman, Jacqueline van Maarschalkerwaart en Bart de Rijk het koor vormen. Het thema luidt: 'Gezonden als lammeren tussen wolven'. De viering begint om 10.30 uur; en is via deze link online te volgen.

Viering zondag 4 juli

Aanstaande zondag, 4 juli, zal de Eucharistieviering voorlopig voor de laatste keer gestreamd worden vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Wegens verbouwing van het Noorddamcentrum worden de vieringen vanaf 11 juli gehouden in wijkcentrum Westend. Voorgangers op 4 juli zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen, terwijl Vincent Kuin de muzikale begeleiding voor zijn rekening neemt. Het thema luidt: 'Verstaan worden'. De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen. Klik daarvoor op deze link:

Viering zondag 27 juni

Komende zondag is de Eucharistieviering in de St. Urbanuskerk in Ouderkerk.
In deze Eucharistieviering zijn pastor G. van Tillo en pastor Dea Broersen de voorgangers.
Cantores van het koor Elckerlyc verzorgen onder leiding van Laurens de Boer de muzikale ondersteuning. Het thema luidt: 'Goddank, ik leef!'.
De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen. Klik daarvoor op deze link.

Viering zondag 20 juni

De Eucharistieviering komt a.s. zondag vanuit de Titus Brandsmakerk in Amstelveen. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman. Vincent Dorenbos begeleidt op het orgel cantores van het Titus Brandsmakoor onder leiding van Maria Vlaar. Het thema luidt: 'Naar de overkant'.
De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen via deze link.

Concert Frank Bridge Piano kwartet

27 juni om 15.00 uur Frank Bridge Piano kwartet in St. Urbanuskerk.
Nu de corona-maatregelen versoepeld worden, gaat de stichting Vrienden Vollebregt Orgel Ouderkerk weer concerten organiseren. Het eerste in de nieuwe reeks voor 2021 wordt gehouden op 27 juni om 15.00 uur in de St. Urbanuskerk (Achterdijk 1, Ouderkerk aan de Amstel). Het Frank Bridge Piano Kwartet brengt drie delen van het