Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Viering 22 nov

Naast de kindernevendienst in onze St. Urbanuskerk, is er zondag ook een dienst met een livestream te volgen vanuit de Augustinuskerk.
Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. zal daarbij voorgaan en het sacrament van het H.Vormsel toedienen aan een jonge vrouw van 19 jaar. Uiteraard is aan de vormelinge en haar familie toestemming gevraagd om de viering te mogen streamen.
Aanvangstijd is 10.30 uur en de dienst is te volgen op deze link.

Viering zondag 15 nov

Aanstaande zondag 15 november om 10.00 uur komt de viering voor onze parochie vanuit onze mooie St. Urbanuskerk in Ouderkerk, met als voorgangers pastor G. van Tillo, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen.
Het thema op deze dag van de armen is:
'Ga goed met je gaven om'.
De viering wordt uitgezonden en is te volgen via deze link op Youtube.
Het liturgieboekje kunt u hier downloaden.
Uw collectebijdrage kunt u overmaken op het bekende rekeningnummer. Lees hier meer over de digitale collecte. Hartelijk dank voor uw bijdragen.

Viering zondag 8 nov

Aanstaande zondag 8 november komt de viering voor onze parochie uit de Titus Brandsmakerk. Dit is op de dag dat het patroonsfeest van Titus Brandsma wordt gevierd. Het is dan 35 jaar geleden dat pater Titus zalig verklaard werd. De viering wordt uitgezonden en is te volgen via deze link op Youtube.
Het liturgieboekje kunt u hier downloaden.

Uw collectebijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer NL61 RABO 0351 8018 55 onder vermelding van de datum van de viering.
Lees hier meer over de digitale collecte.
Hartelijk dank voor uw bijdragen.

Viering zondag 1 nov.

Zondag, 1 november: om 10.30 uur vanuit het Noorddamcentrum een Allerheiligen Familieviering met pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Eugène Brussee. Vocale ondersteuning met medewerking van jeugdkoor Urbanissimo o.l.v. Ria de Bruijn en Leoni Sitvast, en muzikale begeleiding door Jeffrey de Bruijn en Jens Friso van Velzen. Het thema is Idols, Heiligen, Helden. Het liturgieboekje kunt u hier downloaden. Deze viering is online te volgen door op deze link te klikken: https://youtu.be/XT_Jyb4dfp8. Zondag 1 november ....