Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Maria Bedevaart Heiloo

De Mariabedevaart naar de “Runxput” wordt gehouden op maandag 9 september 2019 onder begeleiding van Eugène Jongerden en Dea Broersen. We vertrekken vanuit verschillende opstapplaatsen vanaf 08:30 uur met de touringcar van Martien. En natuurlijk is er weer een verrassingsuitje. Rond 17:30 uur zijn we terug in Amstelveen. De kosten bedragen ca. € 37,50 per persoon incl. een koffie/thee tafel, lunch en borrel. Het definitieve programma volgt binnenkort.

Dauwtrappen met Hemelvaart

Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag: meditatief dauwtrappen/stiltewandeling. Om 07:00 uur verzamelen we op het Kampje bij de Amstelkerk. Bij boerderij Polderzicht lopen we het land in. Dat doen we in stilte, en als je dat wilt op blote voeten. Zo kun je de zingende vogels horen, de levende/bloeiende natuur en het weidse polderland ervaren. Na afloop is er iets te drinken op de boerderij. Ter afsluiting, voor wie dat wil: van 9 tot 9.30 uur ochtendgebed in de Amstelkerk. Opgeven is prettig, maar hoeft niet. Namens de werkgroep Vacare, Corrie van Til (E-mail: kcvantil@hotmail.com).

Kevelaer Bedevaart 2019

Wij nodigen u van harte uit voor onze bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer van maan­dag 1 tot en met woensdag 3 juli 2019, een gezamenlijke organisatie van de Haarlemse Broeder­schap naar Kevelaer en de Amsterdamse, Volendamse en Westfriese bedevaart. Net als voor­gaan­de jaren. Bedevaartsdagen in Keve­laer zijn inspirerende dagen van geloof, bemoe­diging en gezelli­ge ontmoeting.
Lees er alles over in deze folder.

Maria Bedevaart 25 april

Op 25 april wordt er weer een Maria Bedevaart georganiseerd met daarbij een excursie naar het Titus Brandsma Memorial. We vertrekken op donderdag 25 april vanaf 8:00 uur met de bus vanaf diverse opstapplaatsen in Ouderkerk en Amstelveen en hebben incl. lunch een dag vullend programma tot ca. 18:00 uur. Uw reis wordt geleid door pastor Jan Adolfs en p.w. Renger Prent. Bij voldoende deelname bedraagt de prijs € 35,- welke vooraf te voldoen. Klik hier voor het programma en het inschrijfformulier (graag inleveren op het secretariaat).