Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Bent u 60-plusser?

Vrijdag 27 maart 60+Markt van 16:00 tot 18:00 uur in Gemeentehuis Ouderkerk.

• Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is in Ouderkerk?
  • Wil je aangeven wat jij wilt ondernemen, je ideeën kwijt voor nieuwe activiteiten?
  • Zoek je maatjes om het aan te pakken?
  • Denk je erover om vrijwilligerswerk op te pakken?

Klik hier voor de brochure en kom 27 maart naar het Gemeentehuis.

"De Brug" februari

De uitgave van ons blad "De Brug" van februari valt eerdaags weer bij u op de deurmat.
Ook kunt u dit blad online lezen door dit aan te klikken op onze webpagina "Parochieblad - Nieuws" in het Optie-menu.

Ook alle voorgaande uitgaven van "De Brug", "Het Bruggetje" en het blad "Spirit" kunt u op deze pagina online nalezen.
Klik hiervoor op deze link.

Veel leesplezier!

Byzantijns Mannenkoor

Op de eerste zondag in 2020 werd de viering van Driekoningen in onze kerk opgeluisterd door Byzantijnse zang van het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor.

Deze muziek uit de Oost-Europese orthodoxe traditie paste goed bij het feest van de Drie Wijzen uit het Oosten.

Klik op 'Lees meer' om nog enkele foto's van deze bijeenkomst te bekijken.

Herderstocht Kerst 2019

Op zaterdag 21 december tussen 18:00 en 20:00 uur organiseert de Raad van Kerken in Ouderkerk een herderstocht voor jong en oud.

Tijdens deze herderstocht wandel je met de herder door het dorp en kom je verschillende scenes uit het Kerstverhaal tegen. Uiteindelijk vinden we Jezus in de stal en zinggen we samen Kerstliedjes.
Doe mee en download hier de flyer
Veel plezier!

The New Gospel Sensation

Op zondag 8 december heeft een volle kerk genoten van het Kerstconcert van gospelkoor ‘The New Gospel Sensation’

Rustige en ingetogen nummers wisselden elkaar af met enthousiaste liederen waar ook de kerk al klappend en swingend aan mee deed.