Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Viering zondag 20 juni

De Eucharistieviering komt a.s. zondag vanuit de Titus Brandsmakerk in Amstelveen. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman. Vincent Dorenbos begeleidt op het orgel cantores van het Titus Brandsmakoor onder leiding van Maria Vlaar. Het thema luidt: 'Naar de overkant'.
De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen via deze link.

Concert Frank Bridge Piano kwartet

27 juni om 15.00 uur Frank Bridge Piano kwartet in St. Urbanuskerk.
Nu de corona-maatregelen versoepeld worden, gaat de stichting Vrienden Vollebregt Orgel Ouderkerk weer concerten organiseren. Het eerste in de nieuwe reeks voor 2021 wordt gehouden op 27 juni om 15.00 uur in de St. Urbanuskerk (Achterdijk 1, Ouderkerk aan de Amstel). Het Frank Bridge Piano Kwartet brengt drie delen van het

Viering zondag 13 juni

De Eucharistieviering komt a.s. zondag vanuit de Augustinuskerk. Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. gaat voor, samen met pastor Dea Broersen.
Cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum verzorgen de zang, muzikaal begeleid door organist Chris Bossano.

Viering zondag 6 juni

De Eucharistieviering wordt a.s. zondag uitgezonden vanuit de Goede Herderkerk, met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. James Pollard verzorgt de muzikale begeleiding.

Viering zondag 30 mei

De online Eucharistieviering wordt a.s. zondag gestreamd vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk, met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen.
Cantores van het koor Voces Volantes verzorgen de vocale ondersteuning, onder leiding van pianist en dirigent Chris Bossano.
De online viering begint om 10.30 uur; en is via deze link te volgen.

Pinksteren zondag 23 mei

We vieren zondag het feest van Pinksteren, het feest van de Geest. Die hebben we nodig om ons te bezielen en te inspireren.
Vanuit onze parochie Amstelland wordt de Eucharistieviering van Eerste Pinksterdag uit de Titus Brandsma in Amstelveen, met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman. Cantores van het Titus Brandsmakoor o.l.v. Maria Vlaar luisteren de viering vocaal op, muzikaal ondersteund door Vincent Dorenbos op het orgel.
De viering begint om 10.30 uur en is te volgen via deze link.