Brand treft St. Urbanuskerk Bovenkerk

U heeft vast allen gehoord dat er zaterdagavond een grote brand heeft gewoed in de Uranuskerk in Bovenkerk. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar de materiele schade is aanzienlijk. Duidelijk is dat het kerkgebouw langdurig onbruikbaar is voor welke activiteit dan ook.  Er vindt inmiddels overleg plaats met het bisdom en de gemeente. Maandagavond is er een bestuursvergadering over hoe we de vieringen en de andere activiteiten die in de Urbanuskerk in Bovenkerk zjjn gepland, elders kunnen opvangen. Wij hopen deze week, of anders as zondag in de kerk daar nadere mededelingen over te kunnen doen.

De komende periode zullen we –opnieuw- veel moeten improviseren. Wij vragen uw begrip daarvoor. Maar we zijn vol vertrouwen dat we met uw hulp deze tegenslag te boven zullen komen.

Het parochiebestuur Van RK Amstelland