Viering zondag 1 nov.

Zondag, 1 november: om 10.30 uur vanuit het Noorddamcentrum een Allerheiligen Familieviering met pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Eugène Brussee. Vocale ondersteuning met medewerking van jeugdkoor Urbanissimo o.l.v. Ria de Bruijn en Leoni Sitvast, en muzikale begeleiding door Jeffrey de Bruijn en Jens Friso van Velzen. Het thema is Idols, Heiligen, Helden. Het liturgieboekje kunt u hier downloaden. Deze viering is online te volgen door op deze link te klikken: https://youtu.be/XT_Jyb4dfp8. Zondag 1 november ....

Zondag 1 november om 15.30 uur vindt er een Allerzielenviering plaats die gestreamd wordt vanaf de Begraafplaats Buitenveldert. Pastoor-deken Ambro Bakker, pastoor-deken Eugène Jongerden en Dea Broersen. Marlies van 't Hoff-Hattink begeleidt enkele leden van de liturgische zanggroep Tolle Lege  met Nicolette Klerks op de piano. Het liturgieboekje van deze viering kunt u hier downloaden. De dienst is online te volgen door op de volgende link te klikken:Als de stream gestart is is deze te zien op:
https://app.memoriam.tv/01EJ-X5PR-S8AF-8Q2N-NMT1-X7AS-1W

 Uw collectebijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer NL61 RABO 0351 8018 55 onder vermelding van de datum van de viering. Lees hier meer over de digitale collecte. Hartelijk dank voor uw bijdragen.