Viering zondag 13 dec

Komende zondag vieren we de derde zondag van de advent, goed op weg naar het feest van Kerstmis. Het thema van deze zondag is: Gaudete: verheug u.
We verheugen ons op het Kerstfeest en maken het gezellig met lichtjes buiten en binnen. Het is mooi als we het licht ook van binnen brandend kunnen houden.
In Ouderkerk is er een viering mee te maken om 10.00 uur, er is nog plek Ik zelf zal voorgaan en de zang komt van het Caeciliakoor. Daarnaast is er een live stream van een Eucharistieviering vanuit de Goede Herderkerk.
De viering start om 10.30 uur. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. Enkele leden van het Goede Herderkoor onder leiding van Sigrid Haffmans-Bøgebjerg verzorgen de vocale en muzikale ondersteuning. De viering is op de PC of tablet te volgen door direct op deze link te klikken.

Het liturgieboekje kunt u hier downloaden. De collecte-informatie kunt u hier downloaden.
Let op: de gehele Adventsperiode bestaat de mogelijkheid om extra te doneren voor het project van de MOWA, bestemd voor het project Hart4onderwijsNepal, een project om kinderen in Nepal van schoolspullen en lunchmaaltijden te voorzien. Meer informatie (oa een leuk filmpje) op de diverse websites en achterin het liturgieboekje; in de bijlage ook een aparte QR code voor deze collecte.

Bij de voorbeden is in deze periode ook telkens een gebed hiervoor.

Voor Kerstmis noem ik alvast het volgende:
We vieren drie dagen achter elkaar Kerstmis: op 25, 26 en 27 december zal er een viering zijn om 10.00 uur. Op 25 en 26 december zullen dezelfde lezingen gelezen worden.
Helaas geldt nog steeds het aantal van 30 personen per viering.
Daarom de vraag om u voor één van die drie vieringen op te geven.
25 december: voorgangers pastor Adolfs en pastor Brussee met zang van leden van het Caeciliakoor
26 december: voorgangers pastor Van Tillo en pastor Brussee met zang van leden van het koor Elckerlyc
27 december: voorganger pastor van Tillo met zang van leden van het koor Elckerlyc

Op Kerstavond zal er om 19.00 uur (gezinsviering) en om 21.00 uur (nachtmis) een livestream te zien zijn (zonder publiek)