Viering aswoensdag 17 febr.

17 Februari is het Aswoensdag en begint de veertigdagentijd op weg naar Pasen. Een bijzondere tijd van inkeer en bezinning. Voor wie dat wil: er zijn nog veel plekken over voor de Aswoensdagviering in onze St. Urbanuskerk in Ouderkerk om 19.30 uur. Voorgangers zijn: pastor Eugène Brussee en dominee Benedikte L. Bos. In deze viering wordt het Askruisje over het hoofd uitgestrooid. Voor deze viering wel graag even aanmelden via mij of ons secretariaat.
Als u de viering van Aswoensdag liever online volgt kan dat ook:
De gestreamde viering van Aswoensdag komt vanuit de Titus Brandsmakerk en begint om 19.30 uur. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen. Cantores van het Titus Brandsmakoor onder begeleiding van Vincent Dorenbos op het orgel, verzorgen de muzikale en vocale ondersteuning.
Om deze te volgen op tablet of PC kan rechtstreeks gebruik gemaakt worden van deze link.
Voor het liturgieboekje, klik hier. Alle informatie over de collectie vindt u hier.

Donderdag 18 februari is er in Ouderkerk ook een viering en wel in de avond om 19.30 uur.
Deken Ambro Bakker en pastor Eugène Brussee gaan voor in de Eucharistieviering met aansluitend stille aanbidding. Omdat we in deze viering nooit boven de 30 mensen uitkomen, hoeft u zich hiervoor niet op te geven.

Hartelijke groet,
Eugène Brussee