Afscheidsviering pastor Kiki Kint

Omschrijving van het fotoalbum:

Tijdens de viering in een overvolle st. Urbanuskerk is op zondag 25 mei afscheid genomen van onze pastor Kiki Kint. De door pastor Kint zelf samengestelde viering werd opgeluisterd door de drie koren: Caecilia, Elckerlyc en ‘t Kwetternest. Het was een prachtige en emotionele viering met terugblikken op de afgelopen elf jaar. Pastor Kint droeg in de viering haar functie over aan opvolger diaken Eugène Brussee door middel van het symbolisch overhandigen van de sleutel van de pastorie. Pastor Kint werd o.a. warm toegesproken door dominee Jos de Heer van de Amstelkerk die haar bedankte voor de intens goede samenwerking in de afgelopen 11 jaar. Ook ontving pastor Kint de Parochiepenning en oorkonde van het parochiebestuur. Na afloop van de viering is er gezellig nagepraat in de pastorietuin onder het genot van koffie en cake en werd er afscheid genomen van pastor Kint.

Klik op een foto en bekijk het album in groot formaat:
Datum evenement:
zondag, 25 mei, 2014